Securitate si confidentialitate

Toate informatiile referitoare la datele personale ale utilizatorului sunt protejate si tratate cu confidentialitate prin respectarea legilor aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal.

Asigurarea confidentialitatii transmiterii datelor cu caracter personal

Pentru a asigura confidentialitatea transferului de date cu caracter personal, este utilizat protocolul de criptare 128-bit.

Criptare:

Toate comunicarile intre device-ul utilizatorului si site-ul nostru sunt criptate folosind criptatea 128-bit.

Confidentialitate:

Informatiile utilizatorului: (nume, e-mail, adresa, telefon fix, mobil etc.) sunt tratate in mod confidential. Utilizatorii furnizeaza informatii ca urmare a consimtamantului lor privind comunicarea si accepta viitoarea prelucrare a acestor date personale in vederea unei comunicari usoare. Se asigura faptul ca doar angajatii autorizati au acces la aceste informatii si numai atunci cand este necesar sa se ocupe de cereri.

Compania noastra se angajeaza sa nu dezvaluie datele personale ale clientilor si tranzactiilor acestora decat daca primeste o autorizare scrisa din partea clientului sau daca este solicitata prin decizia unei instante sau autoritati publice.

Cookies

Folosim cookies pentru a imbunatati navigarea pe site-ul nostru, pentru a deschide link-ul si a va misca pe pagina precum si pentru continut promotional.

Cooki-urile sunt folosite de asemnea pentru a analiza cum folosesc utilizatorii site-ul nostru, ce anume cauta sau daca intampina probleme. Toate informatiile colectate de catre acestea sunt anonime si sunt folosite doar pentru a imbunatati structura si continutul site-ului.

Cooki-urile sunt salvate pe computerul utilizatorului putand fi sterse oricand. In orice browser sau in setarile privind securitatea si confidentialitatea veti gasi istoricul navigarilor si le puteti sterge daca doriti. Cooki-urile nu stocheaza adrese de e-mail sau numere de telefon.

Cooki-urile pe care le folosim sunt:

A) Cooki-uri absolut necesare

Aceste cooki-uri sunt necesare pentru buna functionare a site-ului nostru si pentru ca user-ul sa navigheze si sa foloseasca caracteristici precum accesarea in siguranta a unor sectiuni din site. Fara aceste cooki, unele servicii si caracteristice ale site-ului nu pot fi oferite.

B) Cooki-uri de performanta

Aceste cooki-uri colecteaza informatii despre modul in care utilizatorii folosesc pagina web, de exemplu ce pagini viziteaza cel mai des, sau daca primesc bugs de la alte pagini. Cooki-urile nu colecteaza informatii prin intermediul carora pot identifica utilizatorul. Toate informatiile colectate de ele sunt anonime. Ele sunt folosite numai pentru a imbunatati modul de functionare al site-ului

C) Cooki-uri de functionare

Aceste cooki-uri permit site-ului sa isi aminteasca alegerea facuta de utilizator si sa ii ofere acestuia rezultate personalizate. Acestea pot fi folosite de asemnea pentru a aminti schimbarile pe care utilizatorul le-a facut in site sau sa furnizeze servicii pe care le-a solicitat cum ar fi chat-ul sau folosirea retelelor sociale.

D) Cooki-uri de targeting sau publicitate

Aceste cooki-uri sunt folosite pentru a oferi anunturi (Google sau Facebook), mai relevante pentru utilizator si in interesul acestuia. Ele sunt folosite de asemnea pentru a trimite anunturi pe target sau oferte. Utilizarea acestui tip de cooki-uri este de obicei folosita pentru a aminti site-urile pe care le vizitati in vederea distribuirii catre canale de publicitate

Prin inchiderea cooki-urilor sau prin retragerea consimtamantului, anumite caracteristici ale site-ului nu vor putea fi folisite.

Stergerea informatiilor personale

La cererea dumneavoastra datele personale sunt sterse definitiv si nu sunt transferate sau accesate de nimeni.

Înscriere newsletter
Copyright © 2014 thermostahl.ro All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.