Societatea | Profilul companiei

THERMOSTAHL este un grup de companii care produce de peste 40 de ani cazane din otel și sisteme de eficiente energetic pentru încălzire și apă caldă.

Compania deţine două fabrici, una în Salonic -Grecia cealaltă în București -România și o reprezentanţă comer­cială în Polonia. Liniile de producţie sunt echipate cu mașini de înaltă performanţă, asigurând calitatea pro­ducţiei în conformitate cu standardul de calitate ISO 9001.

Oferim o gamă largă de produse atât pentru reședinţe cât și pentru sectorul industrial cu aplicaţii pentru combusti­bil lichid, gazos şi solid. Compania se orientează către en­ergie regenerabilă, acordând atenţie mediul înconjurător și dezvoltare ecologică.

Ne concentrăm pe dezvoltarea continuă de tehnologie nouă, producţie nouă și îmbunătăţire constantă.

Produsele THERMOSTAHL sunt exportate către toate ţările din sudul si estul Europei, Balcani, ţările Baltice, Po­lonia, Ucraina, Spania şi Portugalia.

Filozofia companiei este îndreptată întotdeauna către cli­ent. Ţinta noastră este de a oferi produse eficiente, creare de nouă tehnologie ce salvează energie și oferă confort maxim.

Aceste eforturi au plasat THERMOSTAHL ca un pro­ducător de top cu deschidere către Europa.

Valorile noastre


> Cercetare către noi tehnologii eficiente
> Design produse inovatoare, ecologice
> Producţie în conformitate cu standarde înalte de calitate
> Certificare în conformitate cu Standardele Europene
> Orientare către client şi responsabilitate după vânzare

Înscriere newsletter
Copyright © 2014 thermostahl.ro All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.